Wij hebben vacatures open staan.

De kracht van Van Beek Infra Groep B.V.

Van Beek Infra Groep B.V. vernieuwt haar wagenpark 

In 2015 heeft Van Beek Infra Groep B.V. haar wagenpark aangevuld met een aantal nieuwe FIAT bedrijfswagens. Aan het huidige wagenpark zijn 2 Fiat Fiorino bestelwagens, 2 Ducato bestelwagens en 2 Ducato bestelwagens met open laadbak, waarvan 1 met een laadkraan, toegevoegd aan het wagenpark.  

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleriaba6ae64f90

Knikmops 130 (3x) , 90 (1x)

Van Beek Infra Groep B.V. is in het bezit van 4 knikmopsen, 1x knikmops 90 en 3x knikmops 130, allen in onze bedrijfskleuren. Onze knikmopsen zijn uitgerust met diverse hulpstukken waaronder een dichte bak, tegelriekbak, palletvork installatie, uitschuifbare arm, hydraulische rolbezem en inveeg bezem zodat zij iedere klus aankunnen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleria98222effb1

Bobcat minigraver

Onlangs heeft Van Beek Infra Groep B.V. het materieelpark uitgebreid met een Bobcat minigraver.

Ahlmann AZ150e zwenklader

De Ahlmann AZ150e zwenklader is uitgerust met een dichte bak, puinbak, een palletvork installatie , een hydraulische stenenklem en een hydraulische stenentrommel.    

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleria397bb9f184

Terex TW85 uitgerust met laagvacuümunit

Aan ons machinepark hebben wij onlangs een mobile Terex TW85 met laagvacuüm unit toegevoegd. Speciaal voor het machinaal bestraten is deze kraan uitgerust met een laagvacuümunit.Tevens beschikt onze Terex TW85 over een smalle en brede dichte bak, een palletvork installatie en een puinbak. Voor het machinaal bestraten zijn er diverse vacuümklemmen beschikbaar voor diverse bestratingen, formaten en bestratingsverbanden. Zo kan onze Terex TW85 flexibel ingezet worden voor diverse werkzaamheden van graven tot machinaal bestraten.    

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleriaaec55074b3

 

2x Mecalac 8MCR uitgerust met hoogvacuümunit

Van Beek Infra Groep B.V. is in het bezit van 2 Mecalac 8MCR graafmacines. Onze Mecalac 8MCR is speciaal voor het machinaal bestraten uitgerust met een hoogvacuümunit.Tevens beschikt de 8MCR over een smalle en brede dichte bak, een palletvork installatie en een puinbak. Voor het machinaal bestraten zijn er diverse vacuümklemmen beschikbaar voor diverse bestratingen, formaten en bestratingsverbanden. Zo kan onze Mecalac 8MCR flexibel ingezet worden voor diverse werkzaamheden van graven tot machinaal bestraten.    

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleria79fdf4a93e

Knijperwagen 6x6, 

Onze Mercedes Actros 6x6 knijperwagen beschikt over een 3-zijdige kipper en een 10 ton meterkraan. Ook voor onze vrachtwagen beschikken wij over een hydraulische stenenklem speciaal voor het vervoeren van bestratingsmaterialen

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleria9338370ab6

Goldhofer dieplader

Voor het vervoeren van ons materieel beschikken wij over een Goldhofer dieplader. Deze dieplader heeft een lengte van maar liefst 9,50 meter.

View the embedded image gallery online at:
http://www.vanbeekgroep.nl/materieel#sigProGalleriaa9a347778b

 • Aboma
 • RvA
 • Vca
 • Brl9334
 • Sbib
 • BouwendNederland
 • Ambachtelijkeonderneming
 • Vms
 • Co2prestatieladder
 • Milieubarometer
 • SBB